Vonkajšia sauna – oáza pokoja vo vašej záhrade

Pre milovníkov prírody ponúkame vonkajšie sauny, ktoré sú skvelým doplnkom každej záhrady. Vonkajšie sauny poskytujú jedinečný zážitok zo saunovania pod šírym nebom, kde môžete relaxovať a regenerovať telo aj myseľ v prirodzenom prostredí. Naše vonkajšie sauny sú navrhnuté tak, aby odolali poveternostným podmienkam a dlho vám slúžili.

Prečo si zaobstarať fínsku saunu?

Saunovanie je starobylá prax, ktorá pochádza z Fínska a dnes je populárna po celom svete. Fínska sauna je tradičná forma saunovania, ktorá využíva suché teplo na dosiahnutie vysokých teplôt, ktoré môžu dosiahnuť až 100 °C. Tento typ sauny je ideálny pre tých, ktorí chcú zažiť skutočný relax a uvoľnenie svalov. Na našej webovej stránke ponúkame širokú škálu sáun vrátane bio sauny, kombinovanej sauny, vonkajšej sauny a saunového kontajnera.

Výhody bio sauny a kombinovanej sauny

Ak hľadáte miernejšiu alternatívu k fínskej saune, môže byť bio sauna tým pravým riešením. Bio sauna kombinuje teplo a vlhkosť, čo vytvára príjemnejší a menej intenzívny zážitok. Teploty v bio saune sa pohybujú medzi 45-60 °C, čo je ideálne pre osoby, ktoré preferujú nižšie teploty a vyššiu vlhkosť.

Kombinovaná sauna ponúka to najlepšie z oboch svetov – vysoké teploty fínskej sauny a vlhkosť bio sauny. Tento typ sauny je skvelý pre rodiny alebo skupiny, kde každý člen má iné preferencie. Môžete si jednoducho prepínať medzi suchým a vlhkým režimom podľa nálady a potrieb.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*